Wil je hebben: dit ‘eg utregse’ bordspel koop je nú met 10 euro korting

Anne Veen

12/4/20232 min read

Ben je al druk bezig met cadeaus voor de feestdagen of wil je in de donkere maanden gezellig een spelletje doen? Dan moet je zeker even langs Albert Heijn aan het Willem van Noortplein lopen! Daar is namelijk een toffe actie rondom een collector’s item voor Utrechters.

Bij de Albert Heijn in Tuinwijk startte op maandag 6 november een nieuwe spaaractie. Met zes zegels krijg je 10 euro korting op het enige echte Utrechtse ganzenbordspel. Die is alleen te koop bij deze Albert Heijn.

Grote supermarkt in het hart van de buurt

Franchisenemer Gertjan Nijhuis is trots op deze spaaractie. “Langzaamaan nemen onze drie kinderen de zaak over. Onze oudste, Joeri, kwam met dit idee”, vertelt hij. “Hij heeft het helemaal zelf uitgedacht en de promotie opgezet.”

Ondanks dat Gertjans winkel onderdeel van een groot bedrijf is, is deze supermarkt vooral het hart van de buurt. “We kunnen onze keuzes maken als franchiser”, zegt Gertjan. Naast lokale producten aanbieden, is Albert Heijn Willem van Noortplein een trotse sponsor van lokale evenementen en initiatieven.

Herken jij alle Utrechtse plekken? | Foto: Albert Heijn Willem van Noortplein

Sparen voor het ganzenbordspel is simpel

Bij elke tien euro* die je uitgeeft bij Albert Heijn Willem van Noortplein krijg je een zegel. Ganzenbord Utrecht editie heeft een waarde van 24,99 euro. Bij een volle spaarkaart met zes zegels betaal je maar 14,99 euro. Een betaalbaar cadeau in aanloop naar de feestdagen en het scheelt ook nog eens cadeaustress!

Het spel spelen is niet alleen puur nostalgie. Het is ook een feest der herkenning door de markante punten uit de stad zoals de Utrechtse Melk Centrale en het Griftpark. Uiteraard ontbreekt de Dom niet. De spelregels passen bovendien bij deze typisch Utrechtse gebouwen. Je snapt het: dit ganzenbordspel wil je hebben.

De actie loopt zolang er nog voorraad is, dus begin nu met sparen!

https://indebuurt.nl/utrecht/genieten-van/ganzenbord-utrecht-editie-albert-heijn-willem-van-noortplein-korting~380854/

Related Stories