Wat er te doen is in Tuinwijk deze maand

Maart is bijna hier en er staan weer een aantal leuke activiteiten op de agenda in Tuinwijk. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of wat gezelligheid, er is voor ieder wat wils.

Anne Veen

2/28/20241 min read

Maart is bijna hier en er staan weer een aantal leuke activiteiten op de agenda in Tuinwijk. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of wat gezelligheid, er is voor ieder wat wils.

De Pubquiz in Brasserie Noort

Op de eerste maandag van de maand kun je meedoen aan de Pubquiz in Brasserie Noort, gelegen aan het Willem van Noortplein. Test je kennis en strijd tegen andere teams om de titel van Pubquiz-kampioen. Het belooft een gezellige avond vol plezier te worden. Mis het niet!

Klankreis sessie bij Movelife

Op 22 maart organiseert Movelife een Klankreis sessie van 19.30 tot 21.00 uur. Tijdens deze sessie kun je je volledig laten ontspannen en even ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. De trillingen van de klankschalen en de gong helpen je om uit je hoofd te stappen en in een diepe ontspanning te komen. Een unieke ervaring die je niet wilt missen.

Overzicht van de Movelife sessies

Ben je geïnteresseerd in de activiteiten van Movelife? Hier is een overzicht van de sessies die de komende maanden worden georganiseerd. Of je nu wilt deelnemen aan een yogales, een meditatiesessie of een andere vorm van ontspanning zoekt, Movelife heeft voor elk wat wils. Houd de agenda in de gaten voor nieuwe activiteiten.

Maart:

  • Klankreis sessie - 22 maart

  • Yogales - elke dinsdag en donderdag

April:

  • Meditatiesessie - 10 april

  • Pilatesles - elke maandag en woensdag

Mei:

  • Yin Yoga - elke woensdag

  • Workshop Mindfulness - 15 mei

Blijf op de hoogte

We houden je graag op de hoogte van nieuwe activiteiten en evenementen in Tuinwijk. Volg onze website en sociale media kanalen om niets te missen. Er valt altijd wel iets te beleven in onze gezellige buurt!

Kom gezellig langs bij Brasserie Noort voor de Pubquiz of laat je meevoeren tijdens de Klankreis sessie bij Movelife. We hopen je binnenkort te zien!