Vier het Paasfeest bij Noort - Geniet van een heerlijke paasbrunch of paasdiner

Het Paasfeest staat weer voor de deur! Tijd om te genieten van gezelligheid, eieren zoeken en quality time met familie en vrienden. En dit jaar hoef je niet verder te zoeken, want bij Noort ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijke paaservaring. Noort, gelegen aan het Willem van Noortplein in Tuinwijk, heeft speciaal voor deze gelegenheid een heerlijke paasbrunch en paasdiner samengesteld. Of je nu wilt genieten van een uitgebreide brunch, een smakelijk diner of gewoon beide, bij Noort ben je van harte welkom.

ANNE VEEN

3/9/20241 min read

Het Paasfeest staat weer voor de deur! Tijd om te genieten van gezelligheid, eieren zoeken en quality time met familie en vrienden. En dit jaar hoef je niet verder te zoeken, want bij Noort ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijke paaservaring.

Noort, gelegen aan het Willem van Noortplein in Tuinwijk, heeft speciaal voor deze gelegenheid een heerlijke paasbrunch en paasdiner samengesteld. Of je nu wilt genieten van een uitgebreide brunch, een smakelijk diner of gewoon beide, bij Noort ben je van harte welkom.

De paasbrunch bij Noort is een feest voor de smaakpapillen. Je wordt verwend met een variatie aan heerlijke gerechten, zoals versgebakken broodjes, croissants, beleg, hartige quiches, seizoensgebonden salades en natuurlijk mogen de paaseitjes niet ontbreken. Voor de kinderen is er een speciaal kinderbuffet met lekkernijen waar ze van zullen smullen. En terwijl jij geniet van al dat lekkers, kunnen de kinderen zich vermaken met leuke activiteiten en het zoeken naar verstopte paaseieren.

Als je liever 's avonds wilt genieten van een uitgebreid paasdiner, dan ben je bij Noort ook aan het juiste adres. Het ervaren team van chef-koks heeft een speciaal paasdiner samengesteld met verrassende gerechten. Van smaakvolle voorgerechten tot heerlijke hoofdgerechten en verrukkelijke desserts, er is voor ieder wat wils. En uiteraard wordt er rekening gehouden met eventuele dieetwensen of allergieën.

Om teleurstelling te voorkomen, is het verstandig om vooraf te reserveren. Het belooft namelijk een drukke periode te worden en je wilt natuurlijk verzekerd zijn van een plekje bij Noort. Het enthousiaste team van Roy staat klaar om je te verwelkomen en er een geweldig paasfeest van te maken.

Kom gezellig langs bij Noort en vier het Paasfeest op een culinaire manier. Geniet van een heerlijke paasbrunch of paasdiner in een sfeervolle omgeving. Het hele gezin zal zich vermaken en met een voldaan gevoel naar huis gaan. Reserveer snel en verzeker jezelf van een plekje bij Noort aan het Willem van Noortplein in Tuinwijk.