Vacature bij Achter de Koekoek - Solliciteer nu!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij goed nieuws voor je! De mannen van Man Man Man zijn op zoek naar nieuw personeel voor Achter de Koekoek. Wil jij deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan nu!

Anne Veen

1/17/20242 min read

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij goed nieuws voor je! De mannen van Man Man Man zijn op zoek naar nieuw personeel voor Achter de Koekoek. Wil jij deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan nu!

Even voorstellen: wij zijn Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren. Samen vormen wij het dynamische team van Man Man Man. Naast het maken van onze populaire podcast, zijn we ook actief in andere creatieve projecten.

Bas Louissen is een ervaren freelancer die voor allerlei klussen ingezet kan worden. Of het nu gaat om een productieklus, een redactionele functie of het organiseren van een evenement, Bas staat voor je klaar. Hij heeft een passie voor oude muziek en wijn. Dus als je een goed gesprek wilt voeren over vinylplaten of de beste wijn-spijscombinaties, dan ben je bij Bas aan het juiste adres.

Chris Bergström is misschien wel de meest onbekende sidekick van Nederland, maar daar willen we verandering in brengen. Chris heeft jarenlange ervaring als producer bij Radio 538 en is een echte muziekliefhebber. Hij geniet van een koud glas witbier en een sappige steak. Dus als je een gezellige avond wilt doorbrengen met goed eten en leuke muziek, dan moet je bij Chris zijn.

Domien Verschuuren is bekend als DJ bij Qmusic en heeft een brede muzieksmaak. Hij luistert graag naar artiesten als John Mayer en Michael Jackson. Domien is altijd in voor een feestje en zorgt voor de juiste sfeer met zijn muziekkeuze. Dus als je van dansen en goede muziek houdt, dan ben je bij Domien aan het juiste adres.

Heb jij interesse om ons team te versterken? Solliciteer dan nu voor een functie bij Achter de Koekoek! We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die van aanpakken weten en affiniteit hebben met media en entertainment. Ervaring is een pré, maar geen vereiste. We geloven in talent en passie.

Stuur ons je CV en een korte motivatiebrief waarin je vertelt waarom jij de perfecte aanvulling bent op ons team. Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Solliciteer nu en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega bij Achter de Koekoek!