Steun Ricardo en koop vandaag nog een bloemetje!

Een bloemetje kopen bij Ricardo? Het is nog maar de vraag of het straks nog kan. De plannen van de gemeente om de standplaatsen te verloten lijken van tafel. Maar toch. Ook de nieuwe regeling biedt geen zekerheid.

Anne Veen

2/2/20241 min read

Een bloemetje kopen bij Ricardo? Het is nog maar de vraag of het straks nog kan. De plannen van de gemeente om de standplaatsen te verloten lijken van tafel. Maar toch. Ook de nieuwe regeling biedt geen zekerheid.

In de verschillende Utrechtse media is te lezen dat binding met de buurt belangrijk is. Nou, ik kan me het Willem van Noortplein zonder Ricardo niet voorstellen. Lees hier hoe het in DUIC wordt beschreven.

De gemeente Utrecht heeft plannen om de standplaatsen voor bloemenverkopers te verloten. Dit betekent dat Ricardo, de bloemenverkoper op het Willem van Noortplein, mogelijk zijn plek kwijtraakt. Dit is zorgwekkend, want Ricardo is een bekend gezicht in de buurt en zijn bloemen fleuren de straat op. Gelukkig lijken de plannen nu van tafel te zijn, maar er is nog steeds geen zekerheid voor Ricardo en andere standplaatshouders.

In een artikel van DUIC wordt beschreven dat binding met de buurt een belangrijke factor is bij het toewijzen van standplaatsen. Ricardo heeft al jarenlang zijn bloemenkraam op het Willem van Noortplein en is geliefd bij de bewoners. Hij kent zijn klanten persoonlijk en weet altijd een praatje te maken. Zijn bloemen zijn van uitstekende kwaliteit en zorgen voor een vrolijke sfeer in de buurt.

Laten we Ricardo een hart onder de riem steken en vandaag nog een bloemetje bij hem kopen! Door bij hem te kopen, laten we zien dat we zijn aanwezigheid en bijdrage aan de buurt waarderen. Bovendien kunnen we zo ook genieten van prachtige bloemen voor onszelf of om cadeau te geven.

Als buurtbewoners hebben we invloed op de lokale gemeenschap en kunnen we samen een verschil maken. Door lokale ondernemers zoals Ricardo te steunen, zorgen we ervoor dat zij kunnen blijven bestaan en bijdragen aan de levendigheid en gezelligheid van onze buurt.

Dus kom op, laten we Ricardo laten zien dat we achter hem staan! Ga vandaag nog naar het Willem van Noortplein en koop een mooi boeket bloemen bij hem. Samen kunnen we ervoor zorgen dat Ricardo zijn plek behoudt en dat we kunnen blijven genieten van zijn prachtige bloemen.