Saowapa is weer open op een nieuwe locatie!

Goed nieuws voor alle liefhebbers van Thai food in Utrecht! Saowapa is weer open! Na een korte sluiting is het restaurant nu tijdelijk gevestigd op Oude Gracht 54. Dit is de plek waar je terecht kunt totdat de originele locatie aan de Bemuurde Weerd weer klaar is. Op dinsdag 23 januari 2024 start Saowapa voorzichtig in de tijdelijke ruimte op de Oudegracht 54. Hoewel het helaas niet mogelijk is om daar plaats te nemen en te genieten van een heerlijke maaltijd, kun je wel terecht om eten af te halen. Het team van Saowapa vindt het jammer dat ze op dit moment geen gasten kunnen ontvangen, maar ze beloven dat alles straks weer nieuw en mooi zal zijn.

Anne Veen

3/8/20241 min read

Goed nieuws voor alle liefhebbers van Thai food in Utrecht! Saowapa is weer open! Na een korte sluiting is het restaurant nu tijdelijk gevestigd op Oude Gracht 54. Dit is de plek waar je terecht kunt totdat de originele locatie aan de Bemuurde Weerd weer klaar is.

Op dinsdag 23 januari 2024 start Saowapa voorzichtig in de tijdelijke ruimte op de Oudegracht 54. Hoewel het helaas niet mogelijk is om daar plaats te nemen en te genieten van een heerlijke maaltijd, kun je wel terecht om eten af te halen. Het team van Saowapa vindt het jammer dat ze op dit moment geen gasten kunnen ontvangen, maar ze beloven dat alles straks weer nieuw en mooi zal zijn.

Saowapa staat bekend om het serveren van original Thai food uit het noorden van Thailand. Het team, onder leiding van Saruttaya Piradej, maakt iedere dag verse gerechten waar je uit kunt kiezen. Of je nu houdt van pittige curry's, smaakvolle noedels of verrassende wokgerechten, bij Saowapa vind je zeker iets naar jouw smaak.

Het afhalen van eten bij Saowapa is een geweldige manier om thuis te genieten van de heerlijke Thaise keuken. Je kunt eenvoudig je favoriete gerechten bestellen en deze vervolgens afhalen op de Oude Gracht 54. Zo kun je genieten van de authentieke smaken van Thailand, gewoon bij jou thuis.

Ben je benieuwd naar het menu van Saowapa? Neem dan een kijkje op hun website of bel ze voor meer informatie. Ze helpen je graag verder en staan klaar om jouw bestelling aan te nemen. Vergeet niet om op tijd te bestellen, zodat je zeker bent van een heerlijke maaltijd.

Dus, als je zin hebt in een smaakvolle Thaise maaltijd, breng dan zeker een bezoek aan Saowapa op Oude Gracht 54. Hoewel je op dit moment niet kunt blijven zitten om te eten, kun je wel genieten van de heerlijke gerechten door ze af te halen. Saowapa kijkt er naar uit om je te verwelkomen en je te laten kennismaken met de smaken van Thailand.

Wees welkom bij Saowapa!