Prachtige foto van de Jan van Ling tuin door Coen Koppen

Op Facebook is er een mooie post verschenen van Coen Koppen, de Tuinwijkse fotograaf. Hij heeft een prachtige foto gemaakt van de Jan van Ling tuin. Als je naar de foto kijkt, zie je meteen dat Coen van huis uit historicus en marketeer is. Zijn werk straalt namelijk een bepaalde diepgang en professionaliteit uit. De foto van de Jan van Ling tuin wordt vergezeld van een fragment uit een artikel dat in mei 2016 verscheen in de Votulast krant. Dit artikel werd gepubliceerd ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van de Jan van Ling tuin. Het fragment uit het artikel vertelt ons het volgende

ANNE VEEN

3/9/20241 min read

Op Facebook is er een mooie post verschenen van Coen Koppen, de Tuinwijkse fotograaf. Hij heeft een prachtige foto gemaakt van de Jan van Ling tuin. Als je naar de foto kijkt, zie je meteen dat Coen van huis uit historicus en marketeer is. Zijn werk straalt namelijk een bepaalde diepgang en professionaliteit uit.

De foto van de Jan van Ling tuin wordt vergezeld van een fragment uit een artikel dat in mei 2016 verscheen in de Votulast krant. Dit artikel werd gepubliceerd ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van de Jan van Ling tuin. Het fragment uit het artikel vertelt ons het volgende:

"Al voor 1970 was Jan van Ling, een kruidenier op de Bemuurde Weerd O.Z., aan het tuinieren aan de rand van deze straat. Vooral in de schemering begon hij aan zijn klus: straatstenen eruit, aarde erin en daarna de planten."

Wil je het volledige artikel lezen en de Facebook post bekijken? Klik dan hier.

Coen Koppen heeft met deze foto en het fragment uit het artikel een mooie combinatie gemaakt van historie en fotografie. Het laat zien hoe een plek in de stad door de jaren heen kan veranderen en evolueren. Het herinnert ons eraan dat er achter elke plek een verhaal schuilt.

Als je meer wilt zien van het werk van Coen Koppen, raad ik je aan om zijn Facebook pagina te bezoeken. Daar deelt hij regelmatig prachtige foto's van Tuinwijk en andere interessante locaties in Utrecht.

Laat je inspireren door de foto's van Coen en ontdek de schoonheid van de stad!