Ontdek de geschiedenis, hotspots en culinaire hoogstandjes van Tuinwijk

Op 9 juni is het weer zover! Alex van Hout neemt ons mee op een ontdekkingsreis door Tuinwijk en zal ons alles vertellen en laten zien over de geschiedenis en bijzonderheden van deze prachtige wijk.

Anne Veen

4/30/20241 min read

Ontdek de geschiedenis en bijzonderheden van Tuinwijk

Op 9 juni is het weer zover! Alex van Hout neemt ons mee op een ontdekkingsreis door Tuinwijk en zal ons alles vertellen en laten zien over de geschiedenis en bijzonderheden van deze prachtige wijk. We starten bij Restaurant Badhuis, dat bijzondere restaurant aan het Willem van Noortplein.

Hotspots in Tuinwijk

Tijdens de tour zullen we ook een aantal hotspots in de wijk bezoeken, zoals DDADI's en Restaurant Blij. Deze plekken staan bekend om hun heerlijke gerechten en gezellige sfeer. Daarnaast zullen we een kijkje nemen in het atelier van John Noy, een bekende kunstenaar uit Tuinwijk. Zijn atelier is gevestigd in een bijzonder bovenhuis in de Amsterdamse stijl, wat de wijk extra karakter geeft.

Maak kennis met de heren van Man Man Man de Podcast

Tijdens de tour zullen we ook de huiskamer(kroeg) van de heren van Man Man Man de Podcast bezoeken. Bas, Chris en Domien, bekend van hun hilarische podcast, zullen ons verwelkomen in hun gezellige kroeg Achter de Koekoek. Hier kunnen we genieten van een drankje en een goed gesprek met deze bekende podcasters.

Geniet van culinaire hoogstandjes bij Brasserie Noort

We eindigen de tour op het Willem van Noortplein, bij Brasserie Noort. Hier zal chef Roy van de Brink zijn kunsten vertonen en kunnen we genieten van heerlijke gerechten. De sfeer is er altijd gezellig en het eten is van topkwaliteit. Een perfecte afsluiting van een dag vol ontdekkingen in Tuinwijk. Op 9 juni is het weer zover! Alex van Hout neemt ons mee op een ontdekkingsreis door Tuinwijk en zal ons alles vertellen en laten zien over de geschiedenis en bijzonderheden van deze prachtige wijk. Schrijf je snel in voor deze unieke tour en laat je verrassen door de geschiedenis, bijzonderheden en culinaire hoogstandjes van Tuinwijk. Het belooft een geweldige dag te worden die je niet wilt missen!