Meneer Peer: De Gezelligste Huiskamer van Utrecht

Op de Bemuurde Weerd Oostzijde, aan dé Weerdsluis, waar het dankzij die gevelbanken een soort Parijs is geworden. Precies daar steelt deze gezelligste huiskamer van Utrecht de show. Meneer Peer. Aangenaam! Waarom komt een mooie zaak als deze op de markt? Het antwoord is omdat Mevrouw Peer, eventjes verderop in de stad, wil dat Meneer Peer thuiskomt. De ondernemers gaan zich concentreren op één onderneming.

Anne Veen

12/27/20232 min read

Op de Bemuurde Weerd Oostzijde, aan dé Weerdsluis, bevindt zich een plek waar het dankzij de gevelbanken een soort Parijs is geworden. Deze plek, genaamd Meneer Peer, is de gezelligste huiskamer van Utrecht. Maar waarom komt een mooie zaak als deze op de markt? Het antwoord is simpel: Mevrouw Peer, de eigenaresse van Meneer Peer, wil dat Meneer Peer thuiskomt. Daarom hebben de ondernemers, Floor en Renske, besloten om zich te concentreren op één onderneming.

Meneer Peer aan de Bemuurde Weerd staat te koop. Maar geen zorgen, Mevrouw Peer opent binnenkort haar nieuwe zaak in het oude Seinhuis aan de Eykmanlaan. Het seinhuis aan de Eykmanlaan in Utrecht heeft een interessante geschiedenis. Het werd ooit gebouwd om het treinverkeer in goede banen te leiden. Nu wordt het omgetoverd tot een unieke plek waar mensen kunnen genieten van heerlijk eten en drinken. Mevrouw Peer zal hier haar gasten verwelkomen in een sfeervolle ambiance. Maar laten we terugkeren naar Meneer Peer aan de Bemuurde Weerd.

Deze gezellige huiskamer heeft de harten van vele Utrechters veroverd. Met zijn knusse interieur, vriendelijke bediening en heerlijke gerechten is het de ideale plek om samen te komen met vrienden of familie. Of je nu zin hebt in een uitgebreide lunch, een gezellige borrel of een smaakvol diner, bij Meneer Peer ben je aan het juiste adres. De menukaart van Meneer Peer biedt voor elk wat wils. Van een klassieke uitsmijter tot een verrassende vegetarische burger, er is voor ieder wat lekkers te vinden. En vergeet vooral niet om een van hun heerlijke huisgemaakte taarten te proeven. Een perfecte afsluiting van je bezoek aan deze gezellige huiskamer.

Naast het heerlijke eten en drinken, organiseert Meneer Peer ook regelmatig leuke evenementen. Van live muziek tot pubquizzen, er is altijd iets te beleven bij Meneer Peer. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze plek geliefd is bij zowel locals als toeristen.

Dus, als je op zoek bent naar de gezelligste huiskamer van Utrecht, dan is Meneer Peer aan de Bemuurde Weerd zeker een bezoekje waard. Geniet van de knusse sfeer, het vriendelijke personeel en natuurlijk het heerlijke eten en drinken. En vergeet niet om Mevrouw Peer binnenkort een bezoekje te brengen in haar nieuwe zaak in het oude Seinhuis aan de Eykmanlaan.