Hamdy Taha: Van Aardwetenschappen naar Drogist in Utrecht

Een bijzonder verhaal! De moeite waard om nog eens te vertellen. De DA drogist aan het Willem van Noortplein. Een bijzonder mens met een bijzonder verhaal.

Anne Veen

5/21/20242 min read

Hamdy Taha, de man achter de DA Drogisterij aan het Willem van Noortplein. Zeker tijdens de coronacrisis was dat een gedurfde beslissing. Maar wat drijft hem om samen met zijn familie de beste drogist van Utrecht te worden?

De reis van Hamdy begon in zijn vaderland Egypte, waar hij aardwetenschappen studeerde en de wens had om in Nederland af te studeren. Eenmaal aangekomen in Nederland, bleek dit echter niet zo eenvoudig te zijn. Maar Hamdy is een ondernemend persoon en stilzitten is niets voor hem.

Om zijn ondernemende geest te voeden, besloot Hamdy een horecabedrijf te starten. Het ondernemerschap beviel hem goed, maar er ontbrak iets. Hij voelde de behoefte om meer te doen en anderen te helpen op een andere manier.

Daarom besloot Hamdy om verschillende opleidingen te volgen om een gediplomeerd drogist te worden. Hij wilde zijn kennis en expertise gebruiken om mensen te adviseren over gezondheid en welzijn. Met zijn diploma's op zak maakte hij de overstap naar een filiaalbedrijf in de drogisterij.

Maar Hamdy had grotere ambities. Hij wilde zijn eigen drogisterij openen en een verschil maken in de gemeenschap waarin hij leeft. Hij wilde een plek creëren waar mensen niet alleen terecht konden voor hun dagelijkse behoeften, maar ook voor persoonlijk advies en ondersteuning.

En zo opende Hamdy Taha zijn eigen DA drogisterij in Tuindorp Utrecht. Ondanks de uitdagingen van de coronacrisis, geloofde hij dat hij met zijn vastberadenheid en passie de beste drogist van Utrecht kon worden.

Hamdy en zijn familie werken hard om hun klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Ze streven ernaar om een breed scala aan producten aan te bieden, van medicijnen en gezondheidsproducten tot beauty en persoonlijke verzorging.

Maar wat deze drogisterij echt onderscheidt, is de persoonlijke benadering. Hamdy en zijn team nemen de tijd om naar de behoeften van hun klanten te luisteren en hen te voorzien van deskundig advies. Ze willen niet alleen verkopen, maar ook helpen en ondersteunen.

Hamdy Taha is een inspirerend voorbeeld van doorzettingsvermogen en ondernemerschap. Zijn reis van aardwetenschappen naar drogist laat zien dat het nooit te laat is om je passie te volgen en je dromen na te jagen.

Dus als je in Tuindorp Utrecht bent en op zoek bent naar een drogisterij waar je niet alleen producten kunt kopen, maar ook persoonlijk advies kunt krijgen, breng dan zeker een bezoek aan Hamdy Taha's DA drogisterij. Je zult er geen spijt van krijgen!