Friet en Visje: De Beste Viszaak in de Buurt!

Goed nieuws voor alle vis- en frietliefhebbers in de buurt: Friet en Visje is weer open! Onder leiding van de nieuwe eigenaar, Renate Kames, staat deze geliefde viszaak klaar om er iets moois van te maken. Al jarenlang heeft Friet en Visje een vaste plek veroverd in de Tuinwijk. Met kwalitatief hoogwaardige vis en heerlijke friet, gecombineerd met een altijd vriendelijk woord voor de bezoekers, heeft deze zaak een trouwe schare fans opgebouwd.

Anne Veen

4/8/20242 min read

Welkom bij Friet en Visje!

Goed nieuws voor alle vis- en frietliefhebbers in de buurt: Friet en Visje is weer open! Onder leiding van de nieuwe eigenaar, Renate Kames, staat deze geliefde viszaak klaar om er iets moois van te maken.

Al jarenlang heeft Friet en Visje een vaste plek veroverd in de Tuinwijk. Met kwalitatief hoogwaardige vis en heerlijke friet, gecombineerd met een altijd vriendelijk woord voor de bezoekers, heeft deze zaak een trouwe schare fans opgebouwd.

Al zes jaar lang is Friet en Visje meer dan alleen een begrip in Tuinwijk, gelegen aan het Willem van Noortplein. Ook mensen uit de omliggende buurten weten de weg naar deze viszaak te vinden voor verse friet en super verse vis, geserveerd met huisgemaakte toppings en sauzen.

Of je nu een stukje moet omrijden, op de fiets stapt of te voet komt, Friet en Visje klanten worden al snel vaste klanten. Want laten we eerlijk zijn, van al dat lekkers krijg je nooit genoeg!

De nieuwe eigenaar, Renate Kames, heeft grootse plannen om Friet en Visje naar een nog hoger niveau te tillen. Met haar passie voor koken en oog voor detail zal zij ervoor zorgen dat elke maaltijd een feestje wordt. Of je nu zin hebt in een klassieke portie kibbeling met een knapperige friet, of liever gaat voor een verrassende visburger met een zelfgemaakte saus, bij Friet en Visje ben je aan het juiste adres.

Naast het menu van Friet en Visje kun je ook regelmatig genieten van speciale acties en aanbiedingen. Houd de social media kanalen van Friet en Visje goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle lekkernijen die zij te bieden hebben.

Ben je nog niet bekend met Friet en Visje? Dan wordt het hoog tijd om een bezoekje te brengen aan deze gezellige viszaak. Laat je verrassen door de smaakvolle combinaties en de gastvrijheid van het personeel. Eenmaal geproefd, ben je gegarandeerd verkocht.

Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij Friet en Visje en ontdek waarom zij al jarenlang een begrip zijn in de buurt. Renate Kames en haar team staan klaar om je een heerlijke maaltijd te bezorgen waar je nog lang van zult nagenieten.