Fraai Utrecht: Een nieuwe hotspot in Tuinwijk

Een nieuwe hotspot in Tuinwijk: Fraai Utrecht In de Willem van Noortstraat 90 vind je een nieuwe hotspot in Tuinwijk: Fraai Utrecht. Dit pand was voorheen bekend als een plek voor koffie en antiek, en was een begrip in de wijk. Maar nu is het tijd voor iets nieuws. Het raam van Fraai Utrecht belooft 'koffie, vintage & meer'. De opening van deze zaak staat gepland op 3 mei aanstaande.

Anne Veen

5/5/20241 min read

Een nieuwe hotspot in Tuinwijk: Fraai Utrecht

In de Willem van Noortstraat 90 vind je een nieuwe hotspot in Tuinwijk: Fraai Utrecht. Dit pand was voorheen bekend als een plek voor koffie en antiek, en was een begrip in de wijk. Maar nu is het tijd voor iets nieuws. Het raam van Fraai Utrecht belooft 'koffie, vintage & meer'. De opening van deze zaak staat gepland op 3 mei aanstaande.

Openingstijden

Vanaf de opening kun je op woensdag tot en met zaterdag terecht bij Fraai Utrecht. De zaak opent om 8:30 uur en sluit om 17:00 uur. Dus of je nu 's ochtends vroeg zin hebt in een heerlijke kop koffie, of juist in de middag wilt genieten van een vintage vondst, bij Fraai Utrecht ben je aan het juiste adres.

Ontdek en blijf hangen

De Instagram pagina van Fraai Utrecht roept je op om binnen te komen en te blijven hangen. En dat is precies wat we willen doen! We kunnen niet wachten om deze nieuwe hotspot te ontdekken. Fraai Utrecht belooft een plek te zijn waar je niet alleen kunt genieten van goede koffie en mooie vintage spullen, maar waar je ook kunt genieten van de gezellige sfeer.

Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom Fraai Utrecht, zijn we lid geworden van de ondernemersvereniging Noordoost. Zo kunnen we als eerste op de hoogte zijn van speciale evenementen en acties.

Heb je nog vragen over Fraai Utrecht: Dan kun je deze stellen via welkom@fraaiutrecht.nl. Het team van Fraai Utrecht staat klaar om al je vragen te beantwoorden.