Een nieuwe carrière als kroegbaas: het inspirerende verhaal van Bas, Chris en Domien

In de laatste Votulastkrant stond een interessant artikel over de mannen van achter de koekoek. Het gaat hier om Bas, Chris en Domien, drie vrienden die besloten om een nieuwe weg in te slaan en kroegbaas te worden. Bas, die in de Vogelenbuurt woont, ontdekte dat Tapperij Thijs, een café waar hij regelmatig kwam, te koop stond. Samen met zijn vrienden van de populaire podcast "Man Man Man" besloten ze de sprong te wagen en het café over te nemen.

Anne Veen

5/2/20241 min read

Een nieuwe carrière als kroegbaas

In de laatste Votulastkrant stond een interessant artikel over de mannen van Achter de Koekoek. Het gaat hier om Bas, Chris en Domien, drie vrienden die besloten om een nieuwe weg in te slaan en kroegbaas te worden. Bas, die in de Vogelenbuurt woont, ontdekte dat Tapperij Thijs, een café waar hij regelmatig kwam, te koop stond. Samen met zijn vrienden van de populaire podcast "Man Man Man" besloten ze de sprong te wagen en het café over te nemen.

Een succesvolle overname

En met succes! In de Votulastkrant kun je een foto vinden van Chris en Bas achter de tap, vol trots en enthousiasme. Het artikel beschrijft hoe ze met veel passie en toewijding aan de slag zijn gegaan om van Tapperij Thijs een bruisende plek te maken voor de buurt. Ze hebben het interieur opgeknapt, de menukaart vernieuwd en gezorgd voor een gezellige sfeer waar iedereen zich welkom voelt.

Een lezenswaardig artikel

Het artikel in de Votulastkrant is zeker de moeite waard om te lezen. Het vertelt het verhaal van drie vrienden die hun dromen najagen en een nieuwe carrière beginnen als kroegbaas. Het laat zien dat met hard werken en doorzettingsvermogen alles mogelijk is. Bas, Chris en Domien hebben bewezen dat je met passie en enthousiasme een succesvolle onderneming kunt opzetten, zelfs als je geen ervaring hebt in de horeca. Als je benieuwd bent naar het verhaal achter de koekoek en hoe Bas, Chris en Domien hun avontuur zijn begonnen, raad ik je zeker aan om het artikel in de Votulastkrant te lezen. Het is inspirerend en laat zien dat het nooit te laat is om je dromen na te jagen en een nieuwe richting in te slaan.