Een Bloemrijke Oase: De Gerard Noodtstraat in de Tuinwijk

De Gerard Noodtstraat in de Tuinwijk is niet zomaar een straat. Deze prachtige straat, vastgelegd door fotograaf Coen Koppen, is zelfs het onderwerp van een puzzel die je kunt kopen. Het is een plek waar de bewoners, zoals Pien Gokemeijer en haar buren, met zorg en liefde het plantsoen bijna dagelijks onderhouden. En dat is te zien!

Anne Veen

6/10/20241 min read

Een Bijzondere Straat in de Tuinwijk

De Gerard Noodstraat in de Tuinwijk is niet zomaar een straat. Deze prachtige straat, vastgelegd door fotograaf Coen Koppen, is zelfs het onderwerp van een puzzel die je kunt kopen. Het is een plek waar de bewoners, zoals Pien Gokemeijer en haar buren, met zorg en liefde het plantsoen bijna dagelijks onderhouden. En dat is te zien!

Een Bloemenzee om van te Genieten

Wandelend door de Gerard Noodtstraat word je begroet door een schitterende bloemenzee. De bloemen en planten worden met zoveel aandacht verzorgd dat ze de straat transformeren in een kleurrijke oase. Het is een levendig bewijs van de sterke gemeenschap en de passie voor tuinieren die de bewoners delen.

De Amsterdamse School Architectuur

Naast de prachtige flora, kenmerkt de Gerard Noodtstraat zich door de bijzondere architectuur van de Amsterdamse School. De karakteristieke bouwstijl voegt een unieke charme toe aan de straat, die zowel liefhebbers van natuur als architectuur aanspreekt.

Een Puzzel van 1000 Stukjes

De betoverende foto van Coen Koppen is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook vereeuwigd in de vorm van een 1000-stukjes puzzel. Veel bewoners hebben deze puzzel aangeschaft en ik heb ze de afgelopen weken persoonlijk bezorgd. De puzzel biedt een leuke en uitdagende manier om de schoonheid van hun eigen straat te herontdekken.

Publiciteit voor een Bijzondere Buurt

Met dit blog wil ik een beetje publiciteit geven aan deze prachtige groep buren. Hun toewijding aan het onderhoud van hun straat en de gemeenschapszin die ze delen, maken de Gerard Noodtstraat een voorbeeld voor andere buurten. Het is een plek waar mensen samenkomen, genieten van de natuur, en bijdragen aan een mooie leefomgeving.