Denk mee over de Tuinwijkroute

Vertel de gemeente wat jij belangrijk vind bij de verkeersveiligheid en leefbaarheid van Tuinwijk. De gemeente wil de verkeersveiligheid en leefbaarheid op en rond de Willem van Noortstraat en Antonius Matthaeuslaan verbeteren.

Anne Veen

1/9/20241 min read

De gemeente wil de verkeersveiligheid en leefbaarheid op en rond de Willem van Noortstraat en Antonius Matthaeuslaan verbeteren. We starten nu aan een nieuw ontwerp voor de straten op deze route, dus dit is hét moment om mee te denken over hoe we dat kunnen doen. Via deze site kan je je mening geven. Zo maken we samen een verkeersveilige en gezonde stad. Denk je mee?

Waar kan je over meedenken?

We kunnen de Tuinwijkroute op een aantal manieren verbeteren. Bijvoorbeeld: meer groen in de straten, meer duurzaam vervoer of meer verblijfsruimte. Vanwege de beperkte ruimte kunnen we alleen niet alle wensen doorvoeren. We moeten dus keuzes maken. Met jouw mening, ervaring en ideeën kunnen we de plannen richting geven en een beslissing maken wat het belangrijkst is op de Tuinwijkroute. Je kan meedenken over de herinrichting van alles tussen de rijbaan en de gevels, in de eerder genoemde straten.