Cafetaria Matthaeus: De Plek voor Heerlijke Patat in Tuinwijk

Wat is nou een buurt zonder een cafetaria? Tuinwijk mag zich verheugen in Cafetaria Matthaeus. En wie het de klanten vraagt? Rutger heeft wel iets over Cafetaria Matthaeus aan de Antonius Matthaeuslaan in Tuinwijk te zeggen. "De mensen die daar werken, hebben echt plezier in hun werk en ze hebben er heerlijke McCain patat en Joppiesaus.

Anne Veen

12/29/20232 min read

Wat is nou een buurt zonder een cafetaria? Tuinwijk mag zich verheugen in Cafetaria Matthaeus. En wie het de klanten vraagt? Rutger heeft wel iets over Cafetaria Matthaeus aan de Antonius Matthaeuslaan in Tuinwijk te zeggen. "De mensen die daar werken, hebben echt plezier in hun werk en ze hebben er heerlijke McCain patat en Joppiesaus."

De studenten weten dus maar al te goed wat er te krijgen is en stellen strenge eisen aan hun patat. Deze quote kwam ik tegen in UBLAD, in een artikel over de kwaliteit van de frites of friet in het uitgaansgebied van Utrecht. Niet dat de Antonius Matthaeuslaan daarbij hoort. Ikzelf herken de uitspraak wel.

Vanuit de platenzaak gingen we regelmatig een patatje halen. En als je dan de keuze had, was Cafetaria Matthaeus altijd de favoriet. De geur van versgebakken patat en de knapperige textuur maakten het een onweerstaanbare keuze. Het personeel was altijd vriendelijk en snel, waardoor je nooit lang hoefde te wachten op je bestelling.

Maar het draait niet alleen om de patat bij Cafetaria Matthaeus. Ze hebben ook een breed assortiment aan snacks, zoals kroketten, frikandellen en kaassoufflés. Voor de liefhebbers van een goed belegd broodje zijn er ook diverse opties beschikbaar. Of je nu zin hebt in een broodje kroket of een broodje gezond, Cafetaria Matthaeus heeft het allemaal.

Wat Cafetaria Matthaeus echt onderscheidt, is de kwaliteit van hun ingrediënten. Ze gebruiken McCain patat, die bekend staat om zijn perfecte smaak en knapperige textuur. En voor de liefhebbers van een pittige saus is er de befaamde Joppiesaus. Deze combinatie van smaken zorgt ervoor dat de patat bij Cafetaria Matthaeus altijd een feestje is.

Of je nu een snelle hap wilt halen na een lange dag studeren of gewoon zin hebt in een lekkere snack, Cafetaria Matthaeus is de plek om naartoe te gaan. Het is niet alleen geliefd bij studenten, maar ook bij buurtbewoners en andere bezoekers. De gezellige sfeer en het vriendelijke personeel maken het een plek waar je je altijd welkom voelt.

Dus, als je in Tuinwijk bent en zin hebt in heerlijke patat en snacks, breng dan zeker een bezoek aan Cafetaria Matthaeus aan de Antonius Matthaeuslaan. Je zult er geen spijt van krijgen!