Fietsen en Reparaties - Welkom bij Martens Fietsen

Al sinds 1929 is de familie Martens actief in de fiets branche. U kunt bij ons terecht voor alle soorten fietsen. Van kinderfiets tot e-bikes. Ook als uw fiets aan reparatie toe is bent u bij ons aan het juiste adres! Wij repareren alle soorten fietsen snel en vakkundig.

Anne Veen

12/3/20231 min read

Fietsen en Reparaties - Welkom bij Martens Fietsen

Al sinds 1929 is de familie Martens actief in de fietsbranche. Daar kunt u terecht voor alle soorten fietsen, van kinderfietsen tot e-bikes.

Naast het uitgebreide assortiment fietsen bieden ze ook snelle en vakkundige reparatieservice aan. Als uw fiets reparatie nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres!

Het deskundige team staat voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Of u nu op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik, sportieve prestaties of recreatieve doeleinden, wij hebben de perfecte fiets voor u. Heeft uw fiets een reparatie nodig? Geen probleem! De ervaren monteurs staan klaar om uw fiets snel en vakkundig te repareren. Van kleine reparaties tot complete revisies, ze zorgen ervoor dat uw fiets weer in topconditie is.

Wanneer u uw fiets bij ons brengt voor reparatie, kunt u rekenen op een snelle service.

Kom langs in onze winkel en ervaar de uitstekende service van Martens Fietsen. Wij helpen u graag verder met al uw fietsbehoeften!