Een Knus en Hip Zaakje met Diverse Verse Thee, Koffie en Sappen

Wat een ontzettend leuk zaakje is dit. Knus, klein en hip. Het personeel werkt snel maar blijft aan de tafel rustig en vriendelijk. Er is een diverse selectie aan verse thee, koffie en sappen.

Anne Veen

12/3/20231 min read

Wat een ontzettend leuk zaakje is dit. Knus, klein en hip. Het personeel werkt snel maar blijft aan de tafel rustig en vriendelijk. Er is een diverse selectie aan verse thee, koffie en sappen.

De lunchkaart is kort maar krachtig. De gerechtjes zijn erg divers, hip en inclusief, met een gerecht voor iedereen. De kaart geeft dan ook duidelijk aan of een gerechtje vegetarisch/veganistisch is, noten of zuivel bevat en of er eventueel avocado kan worden toegevoegd.

Het is heerlijk om een plek te vinden waar je kunt genieten van een goede kop koffie of een verfrissend sapje. De verse thee is ook zeker een aanrader. Er is voor ieder wat wils, of je nu houdt van een krachtige zwarte thee, een frisse groene thee of een fruitige kruidenthee.

Daarnaast is het fijn dat er ook rekening wordt gehouden met verschillende dieetwensen en allergieën. Het is prettig om te weten dat je hier terecht kunt als je vegetarisch of veganistisch eet, of als je bijvoorbeeld een noten- of zuivelallergie hebt. Ook als je dol bent op avocado, kun je deze toevoegen aan je gerecht.

Naast de diverse drankjes en de inclusieve lunchkaart, is de sfeer in dit zaakje ook erg fijn. Het is knus en hip ingericht, waardoor je je direct op je gemak voelt. Of je nu alleen komt om te werken of gezellig met vrienden afspreekt, dit zaakje is de perfecte plek.

Al met al is dit zaakje een absolute aanrader. De diverse selectie aan verse thee, koffie en sappen zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is. Daarnaast is de lunchkaart inclusief en houdt rekening met verschillende dieetwensen en allergieën. De knusse en hippe sfeer maakt het plaatje compleet. Dus waar wacht je nog op? Ga snel langs en geniet van al het lekkers dat dit zaakje te bieden heeft!