Utregticana: Een Avond Vol Utregse Cultuur

Utregticana is een maandelijks terugkerend evenement in De Kargadoor, gelegen aan de Oude Gracht. Dit unieke evenement is opgericht door Jan van Piekeren en Johan Fransen, twee bekende figuren in de Utrechtse wijk Tuinwijk. Jan, een getalenteerde zanger, dichter en entertainer, treedt met zijn band door het hele land op, maar keert eens per maand terug naar zijn geliefde Oude Gracht.

Anne Veen

12/26/20231 min read

Utregticana is een maandelijks terugkerend evenement in De Kargadoor, gelegen aan de Oude Gracht. Dit unieke evenement is opgericht door Jan van Piekeren en Johan Fransen, twee bekende figuren in de Utrechtse wijk Tuinwijk. Jan, een getalenteerde zanger, dichter en entertainer, treedt met zijn band door het hele land op, maar keert eens per maand terug naar zijn geliefde Oude Gracht. Samen met bruno Rombouts (accordeon, piano, dwarsfluit) maken ze er een bijzondere avond van.

Bij Utregticana staat het in de schijnwerpers zetten van bijzondere artiesten centraal. Het is een avond vol Utregse cultuur waar lokale talenten de kans krijgen om hun kunsten te vertonen. Het evenement is dan ook voor Utregse artiesten, door Utregse artiesten!

De komende editie van Utregticana belooft weer een bijzondere avond te worden. Op het programma staan optredens van Yens Music en Siberian Oxigen. Deze talentvolle artiesten zullen het publiek betoveren met hun muziek en optredens.

Maar voordat de artiesten het podium betreden, zal Jan van Piekeren het publiek flink opwarmen. Met zijn charme en energie weet hij altijd een geweldige sfeer te creëren. Jan is een ware entertainer en weet als geen ander hoe hij het publiek moet vermaken.

Utregticana is niet zomaar een muziekevenement. Het is een avond waarop de Utregse cultuur tot leven komt. De Kargadoor, gelegen aan de Oude Gracht, is de perfecte locatie voor dit evenement. Met zijn intieme sfeer en gezellige ambiance zorgt het ervoor dat het publiek zich direct thuisvoelt.

Dus, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en Utregse cultuur, dan mag je Utregticana niet missen. Kom langs bij De Kargadoor en geniet van de optredens van Yens Music, Siberian Oxigen en natuurlijk Jan van Piekeren zelf. Een avond vol Utregse trots!