Prachtige foto's van Tuinwijk door de Tuinwijkse Fotograaf Coen Koppen

De Tuinwijkse Fotograaf Coen Koppen heeft met zijn talent prachtige foto's gemaakt van Tuinwijk en de omliggende buurten. Deze foto's zijn zelfs gebruikt in het boek "100 jaar Tuinwijk" dat in 2021 is uitgebracht.

Anne Veen

12/23/20231 min read

De Tuinwijkse Fotograaf Coen Koppen heeft met zijn talent prachtige foto's gemaakt van Tuinwijk en de omliggende buurten. Deze foto's zijn zelfs gebruikt in het boek "100 jaar Tuinwijk" dat in 2021 is uitgebracht. Coen is een veelzijdige fotograaf die zich richt op heel Utrecht, een stad die bekend staat om zijn karakteristieke werven. Maar Tuinwijk heeft een speciaal plekje in zijn hart vanwege de unieke architectuur van de honderd jaar oude woningen die oorspronkelijk gebouwd zijn voor NS-personeel. De Amsterdamse stijl van de woningen geeft de buurt een bijzondere uitstraling.

Als je geïnteresseerd bent in de foto's van Tuinwijk, dan is er goed nieuws. Je kunt ze namelijk ook als legpuzzel kopen! Een aantal van deze prachtige puzzels zijn verkrijgbaar in het Tuinwijkwinkeltje. Het is een geweldige manier om te genieten van de schoonheid van Tuinwijk en tegelijkertijd je puzzelvaardigheden te testen.

Wil je meer van Coen's werk zien? Neem dan een kijkje op zijn website. Hier vind je een breed scala aan foto's, waaronder ook andere delen van Utrecht. Coen weet als geen ander de bijzondere sfeer van de stad vast te leggen. Zijn foto's vertellen verhalen en nemen je mee op een visuele reis door Utrecht. Of je nu een inwoner bent van Tuinwijk of gewoon geïnteresseerd bent in prachtige fotografie, de foto's van Coen Koppen zijn zeker de moeite waard om te bekijken.

Ze vangen de essentie van Tuinwijk en laten je de schoonheid van deze bijzondere buurt ervaren. Dus neem een kijkje in het Tuinwijkwinkeltje of bezoek de website van Coen en laat je inspireren door zijn talent en passie voor fotografie. Link naar Coen's website: [Coen Koppen - Fotografie van Utrecht](https://coenkoppen.epixo.com/nl/eur/product/g-noodtstraat-coen-koppen-puzzle-1000-pcs)