Een uniek avondje Utregse cultuur: Kersteditie met The Milk, Acoustic Garden en meer!

Ben je op zoek naar een uniek avondje uit in Utrecht? Dan hebben wij iets speciaals voor jou! Deze keer organiseert de Kargadoor een speciale kersteditie met een line-up vol geweldige artiesten. Maak je klaar voor een avond vol Utregse cultuur, muziek en gezelligheid!

12/13/20232 min read

Ben je op zoek naar een uniek avondje uit in Utrecht? Dan hebben wij iets speciaals voor jou! Deze keer organiseren we een speciale kersteditie met een line-up vol geweldige artiesten. Maak je klaar voor een avond vol Utregse cultuur, muziek en gezelligheid!

The Milk

The Milk is een band die op soul gebaseerde liedjes maakt, gecombineerd met storytelling. Ze weten als geen ander hoe ze een feestje voor het oor moeten creëren. Met hun unieke geluid en energieke optredens zorgen ze ervoor dat je niet stil kunt blijven staan. Laat je betoveren door hun muziek en geniet van een onvergetelijke ervaring!

Acoustic Garden

Acoustic Garden is een band die met veel passie en plezier popliedjes in een akoestisch jasje giet. Ze weten als geen ander hoe ze bekende nummers een geheel eigen twist kunnen geven. Laat je verrassen door hun creativiteit en geniet van de intieme sfeer die ze creëren. Met hun akoestische instrumenten en prachtige harmonieën weten ze je gegarandeerd te raken.

Renée

Renée is een talentvolle 20-jarige singer-songwriter die je meeneemt op een muzikale reis door haar brein. Ze verwerkt haar gevoelens en gedachten in kwetsbare en leuke Nederlandse teksten. Onder begeleiding van haar gitaar speelt en zingt ze haar fijne liedjes graag voor jullie. Laat je betoveren door haar stem en geniet van de oprechtheid van haar muziek.

En alsof dat nog niet genoeg is, warmt Van Piekeren het publiek op met zijn energieke optreden. De mannen van Van Piekeren zijn de vaandeldragers van de betere Nederlandstalige popmuziek. Jan van Piekeren is zanger, woordkunstenaar, geboren performer en verhalenverteller. Met zijn muzikale broeders gitarist/componist Johan Fransen en accordeonist/fluitist Bruno Rombouts maakt hij meer dan honderdvijftig keer per jaar podia door heel Nederland heen onveilig, als het even kan vergezeld door een percussionist(varieert) en bassist Wouter Kronenberg. Een optreden van Van Piekeren is keer op keer een belevenis. Sappige verhalen en snelle, bij vlagen absurde humor worden afgewisseld met prachtige liedjes, met een glansrol voor de doorleefde stem en doordachte teksten van voorman Jan van Piekeren.

De prachtige werfkelder waar het evenement plaatsvindt, is al heerlijk verwarmd. Dus maak je geen zorgen over de kou, maar geniet van de gezellige sfeer en de geweldige muziek!

Kortom, deze speciale kersteditie van ons avondje Utregse cultuur belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Kom langs en geniet van de diverse muziekstijlen, de intieme setting en de warme sfeer. Het wordt een avond vol plezier, ontdekking en verbinding. Mis het niet!