Ontdek de Unieke Smaaksensaties van Kashmir Kitchen

Kashmir Kitchen zorgt ervoor dat mensen kunnen genieten van nieuwe smaaksensaties door de smaken en technieken van de Indiase, Pakistaanse en Kasjmirkeuken te combineren in unieke gerechten. India en Pakistan aan de Willem van Noortstraat.

Anne Veen

12/4/20231 min read

Kashmir Kitchen zorgt ervoor dat mensen kunnen genieten van nieuwe smaaksensaties door de smaken en technieken van de Indiase, Pakistaanse en Kasjmirkeuken te combineren in unieke gerechten.

Deze unieke smaken ontstaan uit een zorgvuldig samengestelde mix van kruiden, exotische specerijen en verse ingrediënten, waardoor een culinaire ervaring ontstaat die ongeëvenaard is op de markt.

De kenmerkende klei-oven Seekh Kebabs zijn een absolute aanrader. Deze smaakvolle Butter Chicken-schotel is werkelijk goddelijk van smaak. Bij Kashmir Kitchen draait het om de innovatieve fusie van smaken, die representatief is voor de vele gevarieerde regionale keukens van India, Pakistan en Kashmir.

De gerechten bij Kashmir Kitchen variëren van Peshawar, Delhi street fair tot Srinagar huisstijl tandoo. Of je nu houdt van pittig en kruidig, of juist mild en romig, er is voor ieder wat wils.

Of je nu een liefhebber bent van de Indiase keuken, een avontuurlijke eter die nieuwe smaken wil ontdekken, of gewoon op zoek bent naar een gezellige plek om te genieten van een heerlijke maaltijd, bij Kashmir Kitchen zit je goed.

De combinatie van de Indiase, Pakistaanse en Kasjmirkeuken zorgt voor een unieke culinaire ervaring die je niet snel zult vergeten. Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij Kashmir Kitchen en laat je verrassen door de smaken van India, Pakistan en Kashmir.