Trattoria Polpette opent tweede restaurant in Utrecht

Utrecht heeft er een horecazaak bij! Trattoria Polpette opende halverwege augustus voor lunch, borrel en diner. Van antipasti tot huisgemaakte dolce: alles wat je hier proeft is traditioneel Italiaans. Gruttersdijk 42, 3514 BH Utrecht.

Anne Veen

12/3/20231 min read

Trattoria Polpette heeft onlangs een tweede horecazaak geopend. Halverwege augustus opende Trattoria Polpette haar deuren voor lunch, borrel en diner. Bij Trattoria Polpette kun je genieten van heerlijke traditioneel Italiaanse gerechten, van antipasti tot huisgemaakte dolce.

De nieuwe vestiging van Trattoria Polpette is gevestigd in een hoekpand aan de Gruttersdijk en Adelaarstraat. Misschien komt de locatie je bekend voor, aangezien je hier eerder mezze kon eten bij Juuls Hummus of koffie kon drinken bij 't Koffieboontje.

Trattoria Polpette is het tweede restaurant van eigenaar Morena Abbatangelo. De eerste zaak, Polpette, is al drie jaar gevestigd aan de Croeselaan. Bij Polpette kun je genieten van kleinere gerechten om te delen, zoals vitello tonnato en kaasplateaus. Hoewel de menukaart van Trattoria Polpette vergelijkbaar is met die van Polpette, heeft het nieuwe restaurant een eigen unieke sfeer en uitstraling.

De eigenaar, Morena Abbatangelo, is trots op de opening van haar tweede restaurant. Ze heeft met veel zorg en passie de gerechten samengesteld, waarbij ze trouw blijft aan de traditionele Italiaanse smaken. De focus ligt op het gebruik van verse ingrediënten en het bereiden van de gerechten volgens authentieke recepten.

Bij Trattoria Polpette kun je terecht voor een gezellige lunch, een ontspannen borrel of een uitgebreid diner. Het restaurant heeft een warme en gastvrije sfeer, waar je je direct thuis zult voelen. Of je nu komt met vrienden, familie of collega's, Trattoria Polpette biedt voor ieder wat wils.

Dus, als je op zoek bent naar een plek waar je kunt genieten van heerlijk Italiaans eten in een gezellige ambiance, breng dan zeker een bezoek aan Trattoria Polpette. Laat je verrassen door de culinaire hoogstandjes en geniet van een stukje Italië in het hart van Utrecht.