Al 40 jaar Averechts en 100 keer DJ Jacob

Vanaf 1 november steunt Café Averechts 'Bacup Ugand' met de opbrengst van onze verdubbelde fooienpot.

Anne Veen

12/27/20232 min read

Een vegetarisch driegangenmenu op zondag, open podia, adhd-café en van Stratego-toernooi en pubquiz tot live jazz. Bij Café Averechts in de Lijsterstraat gebeurt er altijd wel iets. Het café bruist nog steeds na 40 jaar. Wat het nog specialer maakt, is dat niemand er een cent verdient.

Al 40 jaar wordt de fooienpot verdubbeld en samen met de winst geschonken aan een goed doel. Café Averechts heeft altijd al een maatschappelijk doel gehad en dat is nog steeds de drijvende kracht achter dit unieke café.

Op vrijdag 23 februari zal DJ Jacob voor de 100ste keer achter de draaitafels staan bij Café Averechts. Een mijlpaal die gevierd mag worden. DJ Jacob staat bekend om zijn eclectische mix van muziekgenres en weet altijd de juiste sfeer neer te zetten. Het belooft een geweldige avond te worden vol muziek en gezelligheid.

Vanaf 1 november steunt Café Averechts het goede doel 'Bacup Ugand' met de opbrengst van de verdubbelde fooienpot. Bacup Ugand is een organisatie die zich inzet voor kansarme jongeren in Uganda. Door de steun van Café Averechts kunnen zij onder andere onderwijs en trainingen bieden, waardoor deze jongeren een betere toekomst krijgen.

Café Averechts is een plek waar iedereen welkom is. Het is niet alleen een café, maar ook een ontmoetingsplek waar mensen samenkomen en genieten van de gezellige sfeer. Het open podium biedt een platform voor artiesten en muzikanten om hun talent te laten zien. Het adhd-café is een plek waar mensen met adhd elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen delen.

Daarnaast organiseert Café Averechts regelmatig evenementen zoals een Stratego-toernooi en pubquiz. Voor de liefhebbers van live jazz is er ook regelmatig live muziek te horen. Het café is altijd in beweging en er is voor ieder wat wils.

Café Averechts is een begrip in Utrecht en heeft een speciale plek in het hart van veel mensen. Het is niet zomaar een café, maar een plek waar je je thuis voelt en waar je geniet van de goede sfeer en het gezelschap van anderen. Het is een plek waar je niet alleen komt voor een drankje, maar waar je ook een steentje bijdraagt aan een betere wereld.

Al 40 jaar Averechts en 100 keer DJ Jacob, dat is iets om te vieren. Kom langs bij Café Averechts en geniet van de bijzondere sfeer en de geweldige muziek. En vergeet niet, elke keer dat je een fooi geeft, draag je bij aan een goed doel.