Achter de Koekoek: De Utrechtse bruine kroeg van Man Man Man de Podcast

Bruine kroeg van Utrechts podcast-trio Chris, Bas en Domien geopend: ‘Wij leren van ons eigen personeel’ Ze leren meer van hun personeel dan andersom, maar hij is eindelijk open: Achter de Koekoek, de Utrechte bruine kroeg van de mannen achter het razendpopulaire Man man man, de podcast. Wat voor Bas, Chris en Domien ooit een jongensdroom was, is nu werkelijkheid. Zien we de BN’ers straks zelf achter de tap?

Anne Veen

2/25/20241 min read

In het nieuws is weer een nieuwe kroeg in de Willem van Noortstraat. Dit keer gaat het over de heren van Achter de Koekoek en Man Man Man de Podcast, die in het AD geïnterviewd worden over hun leven als kroegbazen. Een echte leerervaring! Bas en Chris, bekend van de populaire podcast, hebben samen met hun vriend Domien een bruine kroeg geopend in Utrecht. Het was altijd al een jongensdroom van hen en nu is het eindelijk werkelijkheid geworden.

Achter de Koekoek is nu geopend en klaar om gasten te verwelkomen. Deze actieve drietal is niet alleen bezig met het runnen van de kroeg, maar ze zijn ook verantwoordelijk voor het organiseren van de muziek op Koningsdag namens de ondernemersvereniging. Ze zijn dus echt betrokken bij de buurt en zorgen voor een gezellige sfeer. Wat interessant is, is dat ze aangeven dat ze meer leren van hun personeel dan andersom. Het is een mooie wisselwerking waarbij ze elkaar kunnen inspireren en van elkaar kunnen leren. Het is duidelijk dat Bas, Chris en Domien niet alleen ondernemers zijn, maar ook echte teamspelers.

Achter de Koekoek is een typische bruine kroeg, waar je kunt genieten van een lekker drankje en gezelligheid. Het is een plek waar je je direct thuis voelt en waar je kunt ontspannen na een lange dag. De mannen hebben ervoor gezorgd dat de kroeg een warme en uitnodigende sfeer heeft, zodat iedereen zich welkom voelt. Deze nieuwe toevoeging aan de Utrechtse horeca is zeker een bezoekje waard. Of je nu een fan bent van de podcast of gewoon op zoek bent naar een gezellige plek om een drankje te doen,

Achter de Koekoek biedt voor ieder wat wils. Het is een plek waar je kunt genieten van goed gezelschap en waar de gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Dus, als je binnenkort in Utrecht bent, vergeet dan niet om Achter de Koekoek te bezoeken. Bas, Chris en Domien staan klaar om je te verwelkomen in hun gezellige bruine kroeg. Wie weet kom je zelfs wel één van de heren tegen en kun je een praatje met ze maken. Veel plezier!