Aapjeskooi dreumes- en peutergymlessen in Tuinwijk vanaf vrijdag 12 januari

Nieuws van Aapjeskooi! Dit is wat Nienke van Team Aapjeskooi me liet weten. Wat een leuk nieuws voor ouders en peuters. Vanaf volgende week vrijdag 12 januari gaat Stichting Aapjeskooi dreumes- en peutergymlessen geven in Tuinwijk, in de gymzaal op de Maria van Reedestraat.

Anne Veen

1/6/20242 min read

Nieuws van Aapjeskooi! Dit is wat Nienke van Team Aapjeskooi me liet weten. Wat een leuk nieuws voor ouders en peuters. Vanaf volgende week vrijdag 12 januari gaat Stichting Aapjeskooi dreumes- en peutergymlessen geven in Tuinwijk, in de gymzaal op de Maria van Reedestraat.

Misschien hebben jullie al eens van Stichting Aapjeskooi gehoord? Wij zijn een non-profitorganisatie met een maatschappelijk doel: zoveel mogelijk jonge kinderen met plezier laten bewegen. We geven les in Utrecht in verschillende wijken, waaronder Hoograven, Nieuw-Engeland en Wittevrouwen én vanaf volgende week dus ook in Tuinwijk. In deze tijd van veel stilzitten is op een speelse manier ervaren dat bewegen heel leuk én leerzaam is, extra belangrijk. Kinderen die veel bewegen ontwikkelen zich naast motorisch ook sociaal, emotioneel en cognitief beter.

Vinden jullie het leuk om dit nieuws te delen? Hieronder hebben we nog wat meer informatie over de lessen beschreven. In de bijlage ook een paar foto's die een goed beeld geven van onze lessen.

Lekker gymmen met je kleintje in een gymzaal vol toestellen doe je bij Aapjeskooi! Fantasierijke lesthema’s, leerzame oefeningen, leuke spelletjes en flexibel inschrijven met leskaarten voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar. Op vrijdagochtend in Tuinwijk.

Heb jij ook zo'n leuk 'aapje' thuis dat niet kan stilzitten? Of zou het wel wat meer mogen bewegen? Zou je het fijn vinden als het in plaats van thuis op de bank in een gymzaal op een veilige manier leert klimmen, springen, slingeren, rollen, balanceren, mikken en dansen? Kom dan gymmen bij Aapjeskooi!

Stichting Aapjeskooi organiseert fantasierijke gymlessen voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar in Tuinwijk op vrijdagochtend (Maria van Reedestraat). In de gymlessen staat iedere week een nieuw fantasierijk thema centraal dat helemaal aansluit op de belevingswereld van jonge kinderen. Elke week is er een uitdagende zaalopstelling met veel toestellen en materialen waarin je kind zich samen met jou heerlijk kan uitleven. Daarbij komen wekelijks nieuwe oefeningen, spelletjes en dansjes aan bod, die je thuis kunt herhalen. Op een speelse manier werken kinderen aan een breed motorische ontwikkeling, sociale vaardigheden, het zelfvertrouwen maar vooral plezier maken in bewegen.

Ben je benieuwd wat jouw aapje al kan? Schrijf je dan in voor een proefles of koop een leskaart en schrijf je flexibel in op de dagen dat het jullie uitkomt! Aapjeskooi is ook aangesloten bij U-pas. Voor meer informatie over inschrijven kan je kijken op www.aapjeskooi.nl.

Of neem contact op: E-mailadres: info@aapjeskooi.nl

Telefoon/whatsapp: 06-14209531 (bereikbaar ma, di, wo, vr)

www.aapjeskooi.nl