10 tips om pareltjes te spotten op de vrijmarkt van de Lifestyle website Draumr.eu

10 tips om pareltjes te spotten voor je interieur op de vrijmarkt van de Lifestyle website Draumr.eu. Draumr is een creatie van de Britse Nederlander Richard Fenton. Draumr geeft je toegang tot bijzondere makers van meubels en andere kunst.

Anne Veen

4/26/20241 min read

10 tips om pareltjes te spotten voor je interieur op de vrijmarkt van de Lifestyle website Draumr.eu. Draumr is een creatie van de Britse Nederlander Richard Fenton. Draumr geeft je toegang tot bijzondere makers van meubels en andere kunst. Hier zijn 10 tips van de bekende lifestylewebsite Draumr.eu om jouw Koningsdag tot een succes te maken.

Wie kent er niet de vondst op de rommelmarkt die in het televisieprogramma ‘Tussen Kunst en Kitsch’ uiteindelijk een prachtig en kostbaar item blijkt te zijn met een groots verhaal. Ze geven je hier tien tips hoe jij met een beetje geduld en speurwerk en misschien zelfs wel wat voorwerk de beste items van het kleedje kunt vinden. Uiteraard ken je de algemene tips zoals het vroeg komen om de beste spullen te vinden. Sommige markten beginnen al de middag voor koningsdag (des te beter, want dan kun jij meerdere markten bezoeken). Maar deze tips gaan net even verder dan 'kom vroeg, heb geduld en inspecteer'.